Let op

Onze website maakt gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren en u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik ga akkoord

Over Chloé Fashion & Toys

Over Chloé Fashion & Toys
Chloé Fashion & Toys is opgericht in 2019 door Suzan Keijzers. Zij is sinds juni 2018 moeder van een schattige dochter genaamd Chloé! Bij het oprichten van de webwinkel voor kinderkleding en speelgoed was de naam dan ook snel bedacht…

Suzan verteld
In 2013 ben ik gestart als zelfstandig onderneemster in Oss. Ik ben zelf in Oss geboren en getogen en voor mij was het dan ook logisch om in Oss een eigen winkel te beginnen. Ik was toen nog net 28 jaar en wilde mijn droom realiseren voordat ik helemaal gesetteld zou zijn en in een andere levensfase zou zitten. Ik begon een kledingzaak in dames-, heren- en kinderkleding (franchise) in Oss en heb dit ruim 5,5 jaar gedaan.

In 2018 is besloten te stoppen met de kledingzaak en ben ik bevallen van onze kleine meid Chloé, waar wij als ouders natuurlijk ontzettend trots op zijn!! Wij genieten elke dag enorm van haar! Bij mij bleef de ondernemersdrang alleen ook aanwezig. Hieruit is de nieuwe zaak voortgekomen, weliswaar een webshop in kwalitatieve kleding en speelgoed voor kinderen van 0 tot ongeveer 6 jaar.

Zoals gezegd ben ik geboren en getogen in Oss en wil ik graag een aanvulling zijn op de al bestaande kleding- en speelgoedwinkels in Oss. Ondanks dat wij geen “stenen winkel” hebben op dit moment denk ik een goede aanvulling te kunnen zijn en probeer ik lokaal zo betrokken mogelijk te zijn.

Fashion & Toys
Chloé Fashion & Toys richt zich op kwalitatieve, trendy kinderkleding en houten, educatief en pluchen speelgoed van hoogwaardige kwaliteit. In 2019 zijn wij eerst gestart met speelgoed en in 2020 hebben wij dit uitgebreid met kleding. Wij willen speelgoed verkopen dat leuk is voor kinderen maar ook leerzaam. Dat kinderen spelenderwijs hun fantasie, motoriek en ruimtelijk inzicht gaan gebruiken. Het daagt uit om te onderzoeken… Wij zullen speelgoed aanbieden voor baby’s, peuters en kleuters. Het assortiment willen wij met regelmaat vernieuwen, maar producten die in onze ogen niet mogen ontbreken zullen voor langere tijd aangeboden worden. Aangezien wij de categorie kleding pas per 2020 toegevoegd hebben, zullen wij deze steeds proberen te vernieuwen of aanvullen met merken die in onze ogen niet mogen ontbreken. Dit zal gaan om kwalitatieve en trendy kleding en schoenen van merken die goede kwaliteit leveren.

Duurzaam en educatief
Houten speelgoed = spelend leren. Blokken en vormenstoven zijn vaak gemaakt van hout en ideaal om spelenderwijs mee te leren, en soms ook om mee te gooien... ;) Denk aan leren tellen, stapelen en het ontdekken van verschillende vormen. Houten speelgoed vraagt ook vaak meer ‘werk’ van je kind, want je kunt niet altijd op een knop drukken waardoor er van alles gebeurt. Kinderen zullen zelf moeten duwen, trekken en bewegen. Dat zorgt voor een actieve geest, en het is de aanzet om echt te spelen.

Naast al het houten, educatieve en pluchen speelgoed bieden wij nog enkele andere producten aan die naar ons inziens een aanvulling zijn op het assortiment. Met het aanbod van het pluchen speelgoed hebben wij een leverancier gevonden die niet alleen hoogwaardige kwaliteit levert, maar ook inspeelt op trends. Uiteraard mag je hiervan dezelfde hoogwaardige kwaliteit verwachten!

Wij hopen dat je veel plezier beleeft aan de producten die je bij ons koopt!

Liefs, Chloé & Suzan.